Bandă gaffer tesa®
Bandă gaffer (banda meşterului)

Bandă gaffer (banda meşterului)

Banda gaffer este utilă pentru nenumărate aplicaţii, dar cel mai obişnuit este folosită pentru lucrări pe scene teatrale, la concerte, târguri comerciale şi alte evenimente. Motivul popularităţii sale în aceste domenii este pe de o parte puterea adezivă a benzii gaffer, iar pe de altă parte uşurinţa sa în utilizare. Banda gaffer vă permite, între altele, să fixaţi cabluri, să etanşaţi interstiţii sau să acoperiţi zone în scopul marcării acestora.Benzile gaffer sunt ajutoare invizibile ale industriei divertismentului

Aflaţi mai multe despre produsele noastre adresate consumatorilor

Multe evenimente sunt planificate şi implementate sub presiunea imensă a timpului. Ori de câte ori apare o problemă ici şi colo, banda gaffer vine întotdeauna în ajutor. Fie că este vorba de un element care trebuie fixat pe scenă, tehnicianul de sunet trebuie să asigure o setare a sunetului sau sunt necesare mici reparaţii la un stand de expoziţie – benzile noastre adezive de calitate înaltă salvează situaţia.

Benzile gaffer sunt foarte robuste şi, de obicei, uşor de rupt cu mâna. Benzile noastre gaffer au, evident, calităţile adezive superioare, specifice produselor noastre şi pot fi îndepărtate cu uşurinţă. Datorită caracteristicilor descrise şi a nenumăratelor opţiuni pentru aplicaţii, banda gaffer reprezintă în mod clar un aliat de zi cu zi valoros în gospodării şi birouri.