Economisiţi până la 40% din costurile cu energia folosind produsele noastre de protecţie împotriva curenţilor de aer
tesamoll® – produse pentru protecţie împotriva curenţilor de aer şi izolare

tesamoll® – produse pentru protecţie împotriva curenţilor de aer şi izolare

Cele mai mici spaţii şi fisuri pot fi suficiente pentru a reduce semnificativ confortul căminului dumneavoastră. Curenţii de aer permit pătrunderea frigului, crescând astfel exponenţial costurile cu încălzirea. Dar lucrurile se pot schimba mulţumită soluţiilor pentru protecţie împotriva curenţilor de aer şi izolare de la tesamoll®. Şi, în plus: Prin folosirea produselor noastre pentru protecţie împotriva curenţilor de aer, a periilor dintre uşă şi podea, puteţi economisi până la 40 de procente din costurile cu energia.Economisiţi sume mari de bani cu soluţiile de protecţie împotriva curenţilor de aer şi izolaţie

Informaţii suplimentare despre produsele noastre de izolare

Multe locuinţe nu sunt izolate corect, aşadar cei care locuiesc în acestea trebuie să plătească cu mult mai mult pentru energie decât este strict necesar. În plus faţă de acoperişuri şi pereţi, cel mai adesea ferestrele, uşile şi corpurile de încălzire sunt punctele slabe răspunzătoare de costurile inutile cu încălzirea. Mulţi oameni nu ştiu de fapt că pot face economii mari în aceste puncte parcurgând doar câţiva paşi. Sunteţi unul dintre aceşti oameni? Atunci, permiteţi-ne să vă punem la dispoziţie produsele noastre, pentru a vă fi de ajutor. Soluţiile noastre inovatoare de izolare includ, de asemenea, şi produse de protecţie împotriva curenţilor de aer, care vă pot reduce drastic costurile cu energia.

Cu ajutorul calculatorului nostru online, puteţi afla câtă energie puteţi economisi. Este complicat? Nu, mai simplu de atât nu se poate. Produsele de protecţie împotriva curenţilor de aer pot fi montate cu uşurinţă şi fără unelte suplimentare. Aveţi încredere în deceniile noastre de experienţă şi aflaţi mai multe despre modul în care vă puteţi izola ferestrele, uşile şi caloriferele, parcurgând doar câţiva paşi. Apropos, produsele noastre nu fac doar să ajute la protecţia împotriva curenţilor de aer, ci şi împotriva prafului, zgomotului şi murdăriei.