Agăţători adezive – o metodă sigură de susţinere fără găurire
Cârlige adezive

Cârlige adezive

Dacă doriți montarea de obiecte decorative ușoare, de pana la 1 kg., pe ferestre sau oglinzi, cârligele noastre transparente sunt soluția ideală. Deoarece sunt aproape invizibile, atenția va fi focusată pe obiect. Cârligele adezive sunt ușor de montat cu tehnologia benzilor Powerstrips®, pot fi îndepărtate fără a lăsa urme si pot fi refolosite cu ajutorul unei noi fâșii de bandă. Datorită acestor motive, cârligele adezive transparente sunt perfecte pentru redecorarea ferestrelor dumneavoastră în fiecare anotimp.Cu ajutorul sistemului nostru de găsire a cârligelor, puteţi găsi rapid cârligul adeziv adecvat pentru proiectul dumneavoastră!

Sistem de găsire al cârligelor

În gama noastră puteţi găsi o varietate de cârlige adezive care se bazează fie pe tehnologia Powerstrips®, fie pe cea Powerbutton®. În timp ce cârligele Powerstrips® sunt caracterizate în special prin faptul că pot fi îndepărtate fără urme, cârligele Powerbutton® impresionează cu uriaşa lor capacitate de susţinere, de până la 12 kilograme. Ambele versiuni pot fi fixate confortabil fără maşină electrică de găurit, şuruburi sau agăţători de perete. Cu sistemul nostru de găsire a cârligelor, puteţi vizualiza toate cârligele dintr-o privire şi puteţi găsi cârligele adecvate nevoilor dumneavoastră cu doar câteva clicuri!

Un cârlig adeziv pentru orice utilizare

Informaţii suplimentare despre agăţătorile noastre adezive

De ce să nu agăţaţi obiectele? Cârligele adezive sunt unele dintre cele mai simple şi curate metode pentru depozitarea a mii de obiecte din gospodărie. În cazul în care căutaţi metode de organizare a căminului şi de dezaglomerare a spaţiului propriu, tesa vă poate fi de ajutor. Cu o gamă uriaşă de soluţii de cârlige, există întotdeauna un mod de agăţare a oricărui obiect. Cârligele pentru haine, cârligele  de perete şi cârlige pentru tablouri.Şi acestea sunt doar începutul. Gama include cârlige permanente super puternice, dar şi cârlige adezive detaşabile, care vă permit să agăţaţi obiecte atât timp cât doriţi, ca mai apoi să îndepartați cârligele fără să rămână urme de adeziv. Veţi găsi cârlige adezive impermeabile pentru baie şi bucătărie, dar şi cârlige adezive transparente pentru cazurile în care aveţi nevoie de soluţii aproape invizibile. Pe scurt, dacă doriţi să agăţaţi obiecte, noi vă putem ajuta. Sistemul nostru de alegere a cârligelor vă va ghida rapid către produsul perfect de care aveţi nevoie.