Cârlige adezive permanente – toate cârligele adezive tesa pot fi fixate rapid şi fără găurire.
Cârlige permanente

Cârlige permanente

Cârligele noastre adezive sunt dovada impresionantă că nu sunt necesare şuruburi sau cuie pentru a agăţa obiecte cu greutate mică. Nici pe hol, nici în bucătărie sau în baie. Cârligele noastre adezive sunt realizate fie din metal, fie din plastic robust şi prezintă calităţi adezive excelente, asigurând o susţinere puternică şi de încredere. În plus, puteţi fixa rapid şi confortabil cârligele. Lăsaţi maşina de găurit pe raftul cu scule!Acţionaţi inteligent şi folosiţi cârligele adezive

Aflaţi mai multe despre produsele noastre adresate consumatorilor

Teama că soluțiile autoadezive nu vor susţine o greutate suficientă pentru menţinerea în siguranţă a obiectelor de orice tip este complet învechită. Cu tehnologia noastră superioară în domeniul adezivilor, a cărei dezvoltare o continuăm, vă arătăm că există alternative inteligente la metodele tradiţionale de agăţare a obiectelor. În prezent, puteţi agăţa prosoape de vase sau mănuşi pentru cuptor în bucătărie, prosoape şi ustensile de baie în camera de baie sau chei şi obiecte decorative pe hol cu ajutorul cârligelor autoadezive de perete, bazându-vă complet pe puterea de lipire a acestora. De ce puteţi face toate acestea fără burghie, dibluri şi şuruburi?Veţi afla la următorul paragraf.

 

Avantajele cârligelor autoadezive de perete

 

Principalul avantaj este că nu aveţi nevoie de unelte pentru a fixa cârligul adeziv pe un perete. În cazul unei maşini de găurit, nu economisiţi doar timp, ci şi electricitate. Nu este necesar să aveţi un atelier hobby bine organizat, nu trebuie să consumaţi energie cu găsirea uneltelor cu şuruburile sau cuiele adecvate. În plus, cu cârligele adezive puteţi lucra mai curat, evitând murdăria şi praful. În cele din urmă, cârligele noastre adezive impresionează cu designul lor atrăgător, superior multor produse ale concurenţei. Aflaţi acum despre gama noastră vastă de cârlige adezive de perete pentru susţinere durabilă!

Produse