Cârligele adezive Powerstrips® sunt, de asemenea, adecvate şi utilizării în bucătării sau holuri.
Cârlige Powerstrips®

Cârlige Powerstrips®

Cârligele noastre adezive detaşabile reprezintă o metodă alternativă inteligentă şi utilă de agăţare a obiectelor. Acestea pot fi fixate fără unelte şi nu produc nicio deteriorare a suprafeţei. Cârligele autoadezive de perete sunt prevăzute cu o tehnologie adezivă care, pe de o parte, asigură o susţinere de încredere şi, pe de altă parte, permite îndepărtarea acestora fără efort şi fără urme. Mulţumită cârligelor noastre adezive, adecvate în special utilizării acasă şi la birou, găurile inestetice produse de burghie sunt acum de domeniul trecutului!Fixarea cârligelor detaşabile de perete fără maşina de găurit

Aflaţi mai multe despre produsele noastre adresate consumatorilor

În trecut, cârligele se puteau monta numai cu ajutorul şuruburilor. Datorită progreselor din tehnologia adezivilor, acest aspect s-a schimbat fundamental. În prezent, cârligele adezive pot susţine în siguranţă obiecte de greutate medie din bucătărie, hol, baie sau birou. La tesa, găsiţi cârlige adezive cu capacitate de susţinere de până la 3 kilograme (Powerstrips®) şi chiar de maximum 12 kilograme (Powerbutton®). Cârligele noastre Powerstrips® prezintă, de asemenea, avantajul că pot fi îndepărtate fără efort şi fără urme, aşa încât nu deteriorează pereţii.

 

Fără găuri produse de burghie datorită tehnologiei Powerstrips®

 

Dacă doriţi să agăţaţi obiecte, ca de exemplu mănuşi pentru cuptor, prosoape de vase, perii sau prosoape de baie, nu aveţi nevoie de o maşină electrică de găurit. De ce? Pentru că puteţi fixa cârligele noastre adezive datorită tehnologiei novatoare Powerstrips® complet fără unelte şi le puteţi îndepărta rapid şi uşor după folosire, fără a lăsa nicio urmă. Astfel, economisiţi nu doar timp şi muncă, dar şi evitaţi murdăria şi praful produse inevitabil prin găurire. În special în încăperile cu faianţă pe pereţi, agăţătorile noastre detaşabile de perete reprezintă o soluţie inteligentă!

Produse