Cârligele adezive transparente şi aproape invizibile pentru montarea obiectelor decorative pe ferestre sau oglinzi.
Cârlige transparente

Cârlige transparente

Cârligele noastre transparente pot fi montate aproape invizibil pe suprafeţe transparente. Acestea sunt de asemenea ideale pentru decoraţiuni şi pot fi îndepărtate fără nicio urmă.Cârlige „invizibile” pentru decoraţiuni

Aflaţi mai multe despre produsele noastre adresate consumatorilor

Cârligele noastre adezive transparente vă asigură posibilităţi nelimitate de agăţare a obiectelor de uz zilnic şi de decorare a căminului. Cu montare rapidă şi uşoară, cârligele noastre adezive folosesc tehnologia Powerstrips® pentru a asigura o susţinere de încredere pe suprafaţa aleasă. Veţi fi pregătiţi să agăţaţi obiectul sau decoraţiunea în câteva minute, fără neplăcerile (sau găurile!) asociate cu folosirea ciocanului şi a cuielor.
Aspectul aproape invizibil al cârligele înseamnă că acestea se confundă pur şi simplu cu fundalul când sunt folosite pentru decoraţiuni sezoniere sau pentru sărbători. Astfel, acestea devin soluţia evidentă pentru Crăciun, zile de naştere, Halloween sau ori de câte ori aveţi inspiraţie! Şi, atunci când sunteţi gata să îndepărtaţi decoraţiunile sau pur şi simplu aveţi nevoie de o schimbare, cârligele pot fi demontate uşor, fără a lăsa urme. Cârligele fără găurire – ce ar putea fi mai convenabil?