Benzi dublu adezive de montare, puternic adezive pentru montarea în siguranţă a obiectelor (de ex., oglinzi sau cuiere)
Benzi de montare Powerbond®

Benzi de montare Powerbond®

Benzile noastre de montare dublu adezive sunt o alternativă de încredere, puternică la metodele de montare tradiţionale. Spre deosebire de şuruburi şi cuie, acestea nu lasă găuri în suprafeţe şi se pot folosi fără ajutorul altor unelte. În gama noastră veţi găsi o bandă de montare pentru aproape orice situaţie. Fie că doriţi să fixaţi oglinzi în interior sau cutii poştale în exterior, benzile de montare Powerbond® asigură o fixare sigură pentru obiectele dumneavoastră.Produse

Cum procedați

tesa® Powerbond Sfaturi

Benzi de montare Powerbond®

Aflaţi mai multe despre produsele noastre dublu adezive adresate consumatorilor

Când căutaţi o alternativă inteligentă la şuruburi, dibluri şi cuie, vă aflaţi la locul potrivit cu benzile noastre de montare autodublu adezive.

 

Montare şi fixare sigure atât în interior, cât şi în exterior

Cu o bandă de montare dublă puteţi fixa obiectele rapid şi uşor. Ne-am optimizat benzile adezive pentru diverse obiecte şi suprafeţe, aşa încât găsiţi soluţia adezivă adecvată pentru aproape orice provocare. Când aveţi nevoie de bandă de montare pentru utilizare zilnică în gospodărie, cea mai adecvată este Powerbond® INDOOR. Pe de altă parte, varianta de produs OUTDOOR vă permite să montaţi tuburile pentru corespondenţă şi numerele caselor. Iar dacă aţi dori să montaţi o oglindă de perete în baie, vă venim în ajutor cu produsul Powerbond® MIRROR.

 

Avantajele benzilor de montare puternic adezive

Au trecut timpurile în care provocările legate de montare conduceau instinctiv la folosirea ciocanului sau a burghiului. Datorită tehnologiei adezive superioare tesa, care asigură o lipire puternică, atât obiectele din interior, cât şi cele din exterior pot fi fixate fără unelte. Aveţi nevoie doar de o foarfecă pentru a tăia banda de montare la lungimea corectă. Astfel, aplicarea este uşoară şi rapidă şi nu creează orificii în suprafaţă. Acesta este un avantaj uriaş, de ex., la fixarea obiectelor pe suprafeţe placate cu ceramică.