Benzile velcro reprezintă o alternativă la burghie şi ciocane.
Benzi velcro

Benzi velcro

Benzile velcro reprezintă alternativa inteligentă la metodele convenţionale de fixare. Acestea pot fi aplicate fără efort şi asigură o aderenţă perfectă. După aceea, pot fi îndepărtate şi din nou aplicate de până la 10.000 de ori. Gama noastră oferă benzi velcro de înaltă performanţă pentru montarea obiectelor grele, dar şi benzi velcro cu utilizare multiplă pentru montarea obiectelor mai uşoare. În plus, oferim soluţii puternice de benzi velcro, care vă permit să depozitaţi în siguranţă cablurile.Produse

Banda velcro şi tehnologia adezivă tesa – o echipă puternică

Aflaţi mai multe despre produsele noastre adresate consumatorilor

Pentru majoritatea produselor velcro din gama noastră, combinaţia de velcro şi tehnologie adezivă asigură aderenţa perfectă. În timp ce partea adezivă este direct aplicată pe obiect sau pe perete, partea velcro asigură o legătură sigură între obiect şi suprafaţă. Aspectul pozitiv este că această legătură poate fi deschisă şi închisă de nenumărate ori, fără a pierde puterea de conectare.

 

Benzile şi suporturile velcro ca alternativă la burghie şi ciocane

 

Dacă, de exemplu, doriţi să fixaţi pe perete uneltele sau o trusă de prim-ajutor, vă puteţi dispensa de burghie, dibluri şi şuruburi. Trebuie doar să lipiţi partea cu forme de cârlige a benzii pe suprafaţă şi partea cu forme de bucle a benzii pe obiect. Împreună cu calitatea adezivă superioară tesa, aceasta creează o soluţie de montare deosebit de puternică şi confortabilă, asigurând o fixare de lungă durată. Lăsaţi-vă surprinşi de provocările de acasă, de la birou sau din grădină, pentru care benzile velcro reprezintă cea mai inteligentă soluţie.