Acoperiţi luminatoarele cu ecranele noastre pentru luminatoare şi evitaţi apariţia murdăriei produse de insecte şi animale mici.
Ecran pentru luminator

Ecran pentru luminator

Cu ajutorul ecranelor noastre robuste pentru luminatoare vă puteţi păstra curat subsolul. Insectele, animalele mici și alți musafiri nepoftiți rămân afară, la fel și frunzele și pietricelele. Montarea acestor ecrane practice – realizate fie din aluminiu, fie din oțel inoxidabil – este foarte ușoară și economisește multă muncă. Luminatoarele aproape că nici nu vor trebui curățate. În viitor, chiar și pliciul de muște va fi mult mai puțin util în subsol!Ecrane pentru luminatoare tesa® Insect Stop

Aflaţi mai multe despre produsele noastre adresate consumatorilor

Dacă aveţi nevoie de protecţie împotriva pătrunderii insectelor şi a murdăriei în casa scărilor din subsol, avem soluţia potrivită pentru dumneavoastră.

 

Insectele şi animalele mici rămân afară

Un ecran pentru luminator neasigurat este calea de acces ideală pentru insecte şi animale mici. Insectele, păianjenii, şoarecii şi broaştele sunt curioase şi, adesea, devin musafiri nepoftiţi în subsoluri. Sau au soarta de a rămâne în casele scărilor din subsol. În cazul în care animalul şi omul se întâlnesc, cu siguranţă surpriza va fi mare pentru om şi, în general, va conduce la luarea de contramăsuri pe loc. Protejaţi-vă împotriva acestor evenimente prin montarea unui ecran pentru luminator. Datorită ochiurilor mici ale plasei, realizate din aluminiu sau oţel inoxidabil, musafirii nepoftiţi rămân acolo unde le este locul, adică în exteriorul locuinţei.

 

Protecţie împotriva murdăriei

Nu doar micii paraziţi, ci şi materialele de altă natură, ca de exemplu frunzele şi pietricelele, îşi găsesc adesea calea spre subsol. Cu ecranele noastre pentru luminatoare vă puteţi proteja fără probleme subsolul împotriva acestora, precum şi a altor surse de murdărie şi puteţi renunţa la realizarea unor lucrări plictisitoare. Datorită ecranului, nu va mai trebui să măturaţi la fel de des luminatorul pentru a-l curăţa de murdărie. Priviţi variantele noastre de produse şi descoperiţi toate avantajele acestora!