Benzi de mascare şi benzi pentru podea pentru rezultate impresionante!
Renovare

Renovare

În cazul în care doriţi să vă renovaţi spaţiul de locuit şi să obţineţi rezultate impresionante, noi suntem partenerul de care aveţi nevoie. Găsiţi în gama noastră benzi de mascare pentru muchii colorate ascuţite, soluţii de acoperire inteligente Easy Cover® pentru prevenirea murdăriei şi benzi adezive pentru fixarea covoarelor fără pericol de alunecare. Soluţiile noastre adezive de înaltă calitate şi cu rezultate dovedite fac ca lucrările de renovare să fie mai uşoare, permiţându-vă să vă atingeţi mai rapid, mai curat şi mai confortabil obiectivele. Vă veţi bucura de noua senzaţie pe care v-o dă spaţiul dumneavoastră de locuit, precum şi de uimirea din ochii musafirilor dumneavoastră…Schimbarea vă condimentează viaţa!

Informaţii suplimentare despre produsele noastre pentru renovare

Spaţiul de locuit poate fi proiectat atât de frumos dar, după un timp, designul, culorile sau covoarele pot deveni plictisitoare. Un strat proaspăt de vopsea pe perete sau un covor elegant pot fi suficiente pentru a vă schimba experienţa şi a vă revigora spaţiul de locuit. Aveţi nevoie de meseriaşi profesionişti pentru lucrările de renovare? Nu, cu doar puţină implicare şi cu soluţiile noastre adezive, renovarea devine o joacă de copii şi este chiar distractivă pentru mulţi.

 

Ajutoarele noastre de încredere: benzi de mascare, soluţii de acoperire şi benzi pentru podea

Ori de câte ori doriţi să vopsiţi pereţii, tocurile uşilor sau să schimbaţi sistemul de acoperire a podelei – cu produsele noastre puteţi pune bazele unor rezultate excelente. În timp ce benzile de mascare permit existenţa muchiilor în culori aprinse, iar folia sau hârtia de acoperire Easy Cover® poate proteja suprafeţele mari împotriva scurgerilor de vopsea, diversele benzi pentru podea vă permit să fixaţi temporar sau permanent covoare şi alte sisteme de acoperire a podelei. Aflaţi mai multe despre multiplele avantaje ale produselor noastre inovatoare şi puternic adezive!