tesa® 4965 Original Next Gen

Bandă din peliculă PET transparentă cu două fețe, de 205 µm


funcții produs
  • Potrivită pentru aplicări critice, cum ar fi sarcinile solicitante și temperaturile ridicate
  • Certificare pentru contactul cu pielea în conformitate cu ISO 10993-5 și ISO 10993-10
  • În conformitate cu standardul UL 969. Fișa UL: MH 18055
toate​ funcțiile​ produsului
Descriere produs

tesa® 4965 Original Next Gen este o bandă de montaj industrial transparentă, cu două fețe, produsă cu un adeziv echilibrat cu biomasă și un suport PET 90 % PCR, ceea ce duce la o reducere a emisiilor de CO₂ de -40 %1 față de tesa® 4965 Original. Tehnologia sa adezivă se bazează pe o formulă de produs patentată și protejată. În toate industriile, tesa® 4965 Original Next Gen este utilizată pentru a îmbunătăți procesele și aplicațiile. Bazată pe tehnologia patentată și protejată tesa® 4965, performanța sa unică este demonstrată prin calități remarcabile, cum ar fi versatilitatea, durabilitatea și siguranța. Banda dublu adezivă de montaj industrial poate să reziste la numeroși factori de mediu, cum ar fi umiditatea, lumina UV și temperaturile de până la 200 °C pentru perioade limitate de timp. Adezivul acrilic cu aderență mărită, cu conținut echilibrat din biomasă, oferă o prindere excelentă pe diverse suprafețe, o aderență ridicată și o rezistență bună la forfecare.
Mai multe produse sunt prevăzute cu acest design unic și foarte performant. Împreună, aceste produse formează gama Team 4965. Acest sortiment de benzi din peliculă cu două fețe ajută la selectarea cu ușurință a celei mai eficiente benzi în funcție de cerințele clienților, produse și procese. Explorați aici beneficiile întregului sortiment tesa® 4965:
https://www.tesa.com/en/industry/general-applications/mounting/team-4965-assortment


Detalii și specificații ale produsului

funcții produs

  • Potrivită pentru aplicări critice, cum ar fi sarcinile solicitante și temperaturile ridicate
  • Certificare pentru contactul cu pielea în conformitate cu ISO 10993-5 și ISO 10993-10
  • În conformitate cu standardul UL 969. Fișa UL: MH 18055
  • Aderență fiabilă, adesea și pe suprafețe cu energie superficială mică
  • Posibilitate de utilizare imediat după asamblare
  • Testat în conformitate cu DIN EN 45545-2 care îndeplinește 2R1+HL3
  • COV scăzut –măsurat conform analizei 278

Aplicaţii principale

  • tesa® 4965 Original Next Gen este utilizată în toate industriile
  • Fixarea sistemelor de iluminat cu LED la podea sau a etichetelor pe ușile avioanelor de pasageri comerciale
  • Montarea de materiale decorative și afișaje POS
  • Montarea de piese din plastic ABS pentru industria auto
  • Montare autoadezivă pentru profiluri din cauciuc/EPDM
  • Montarea de muluri și profiluri decorative în industria mobilei
  • Montarea de seturi de baterii, lentile și ecrane tactile pentru dispozitive electronice

Certificates

  • tesa® 4965 Original Next Gen contains a total of 62% biocarbon content (including red MOPP liner)
  • which is composed of 20% bio-based carbon content directly derived from biological sources and 42% bio-attributed carbon content from the use of biomass balanced adhesive components that are ISCC PLUS certified. The double-sided mounting tape contains a 90% recycled PET backing
  • resulting in an average of 5% post-consumer recycled content (including red MOPP liner) in the tape. This is a third-party environmental claim validated against the UL Environmental Claim Validation Procedure 2809 for recycled content. The UL Environmental Claim Validation Program falls under UL’s ISO/IEC 17025 accreditation.
Variantele de peliculă adezivă:

  • PV0: peliculă MOPP roșie (80 µm; 72 g/m²)
  • PV1: hârtie pergaminată maro (69 µm; 80 g/m²)
  • PV 2: hârtie pergaminată maro (78 µm; 90 g/m²)
  • PV4: hârtie acoperită cu PE alb cu marcă de fabrică (104 μm; 120 g/m²)
Pentru bobine, se recomandă utilizarea distribuitoarelor tesa® pentru a obține rezultate optime.
COV scăzut – măsurat conform analizei VDA 278, tesa® 4965 nu conține nicio substanță restricționată de reglementările GB (China).

1 Reducerea amprentei de carbon a produsului (PCF) pentru noua tesa® 4965 Original Next Gen (rolă de mână de 50 m x 50 mm, PV0: strat roșu MOPP) în comparație cu tesa® 4965 Original (rolă de mână de 50 m x 50 mm, PV0: strat roșu MOPP) actuală calculată în 2023 cu valori de la materia primă până la produsul finit, inclusiv absorbția de carbon biogen. Valori individuale PCF pentru celelalte tipuri de strat (PV1, PV2, PV4) și informații suplimentare, pe care le găsiți în calculul nostru comparativ de PCF, conform ISO 14067 pe tesa.com/4965-report
Produsele tesa® dovedesc zi de zi calitatea impresionantă, în condiții dificile, fiind supuse în mod regulat unor controale stricte. Toate informațiile și recomandările sunt furnizate având la bază cunoștințele și experiența noastră practică. Acestea trebuie considerate ca valori medii și nu sunt adecvate pentru a fi folosite in mod specific. tesa SE nu poate oferi garanții, exprimate sau implicite, dar fără a se limita la garanții implicite de vandabilitate care să se potrivească unui scop particular. Utilizatorul este responsabil pentru a determina dacă produsul tesa® este potrivit pentru un scop anume sau indicat pentru metoda de aplicare a utilizatorului. Pentru întrebări, puteți apela la echipa noastră tehnică, ce vă stă la dispoziție.
Descarcă

Descărcați fișierele de mai jos pentru mai multe detalii tehnice și informații despre acest produs.

Luați legătura cu noi!

Contactați-ne

How can we help you? How can we get in touch? In accordance to our - privacy policy - https://www.tesa.com/en/about-tesa/legal-information/privacy-policy - your data will only be stored in a manner appropriate to the nature of the request to fulfill your needs.

Vă mulțumim pentru mesajul dumneavoastră

Vom reveni la dvs. cât mai curând posibil.

 

Cele mai bune salutări

Echipa dumneavoastră tesa

Something went wrong. Please try again later.